PROGRESSZÍV PILATES ONLINE Horváth Grétával

Tisztelettel köszönöm az érdeklődést!

Tégy az egészségedért, a magasabb életminőségedért, a mozgékonyságodért!

Bízom benne, hogy tudok segíteni azzal, hogy preventív és funkcionális szemlélettel kezelve a Pilates gyakorlatokat, te is tégy önmagadért, a fizikális és mentális egészségedért!

21 éve az életem része a Pilates – módszer, tanítom és óriási kincsnek tekintem!

A testtartásod, a gerinced, a törzserőd, a stabilizáló izmaid, az izomerőd, a koordinációd és mozgékonyságod fogja meghálálni a rendszeres Pilates – tréninget!

Az otthonod biztonságában és kényelmében tudsz velünk tornázni, heti 1 – 3  alkalommal: hetente 1 – 2 x 2 db teljes értékű Pilates órát hozok Neked: bemelegítéssel, Pilates gyakorlatsorral és óravégi nyújtással együtt. Hetente 1x pedig egy Triplex® Mobility dinamikus nyújtóprogramot készítek 20 – 30 percben, hogy felfrissülhess!

A tornákat bármikor meg tudod csinálni, felvételről leszek Veled, így teljesen szabad vagy, akkor tornázol, amikor a Te napi – és heti rendedben megoldható!

Eszközigény: 2 db kb. 1 kg – os kézisúlyzóra, 1 db miniband-re és soft ball-ra lesz szükség, esetleg gumiszalagra,  SMR hengerre, fit – ball labdára, dyn air párnára, ám egyik eszköz sem „kötelező”, nyugodtan dolgozhatsz nélkülük is. Szőnyegre természetesen szükség lesz, és törülközőre, vagy párnára,  akár többre is, ha a térdeléseket jobban szereted komfortosabb, puhább felületen végezni, a nyakadat pedig kényelmesen elhelyezni. Nagyon fontos, hogy víz is legyen melletted, igyál annyiszor, amennyiszer jólesik!

Nagyon fog hiányozni, hogy nem látlak Téged, ám bízom benne, hogy nagy odafigyeléssel tornázunk majd mindannyian. Igyekszem a lehető legtöbb információt megadni a közös munka során, hogy biztonságosan tudj dolgozni Te is az otthonodban! Mindig hallgass a tested jelzéseire, és figyelj rám is, mondom neked a könnyebb alternatívákat! Annyit végezz a gyakorlatokból, amennyi jólesik, amennyire figyelni, KONCENTRÁLNI tudsz. A FOKOZATOSSÁG ELVE mindenek felett!

A tornát saját felelősséggel végzed.

Bármilyen kérdés felmerül, írj majd bátran!

Vágjunk akkor bele!

Velem tartasz?

A “Pilates 42 Horváth Grétával” nevű zárt facebook csoport 2024. május 2 – június 6. között vár szeretettel!

A 42. számot viselő csoporthoz 2024. április 29 – május 9.  között tudsz  csatlakozni! Figyeld a friss információkat itt és a facebookon, a Progresszív Pilates oldalon, a Horváth Gréta edzői oldalon és a magán oldalamon is!

A bő 4 – 6 hetes, 8 db Pilates óra és 4 db Triplex Mobility edzést tartalmazó 42. ciklus díja: 10. 000 Ft.

4 éves a Progresszív Pilates online csoport! 2024. áprilisában ünnepeljük a 4. születésnapunkat! 460 órányi edzéssel vagyunk erősebbek, rugalmasabbak és mozgékonyabbak, tapasztaltabbak!

Hozz magaddal egy jóbarátot, ismerőst, családtagot és mindkettőtöknek 40% – os kedvezmény jár, 6. 000 Ft – ért tudtok csatlakozni! Írj egy e-mailt a horvathgreta@progresszivpilates.hu címre, jelöld meg a két nevet és tiétek a kedvezmény!

Az edzések a cikluszárás után még 2 hónapig elérhetőek. A zárt csoportban felteheted a kérdéseid, kérhetsz gyakorlatokat, jelezheted az eszközigényeid, kívánságaid:)!

Évente 2 alkalommal személyes találkozót, közös Pilates és Triplex Mobility órát is szervezek a csoport tagjainak!

Jelentkezés után információs levelet küldök neked, abban minden fontos benne lesz az induláshoz.

Szeretettel várlak!

 

 

Jelentkezz most

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat