PILATES ONLINE Horváth Grétával

Tisztelettel köszönöm a bizalmat!

Bízom benne, hogy tudok segíteni azzal, hogy preventív és funkcionális szemlélettel kezelve a Pilates gyakorlatokat, te is tégy önmagadért, a fizikális és mentális egészségedért!

Immáron 18 éve az életem része a Pilates – módszer, tanítom és óriási kincsnek tekintem!

A törzserőd, a stabilizáló izmaid, az izomerőd, a koordinációd és mozgékonyságod meg fogja hálálni a rendszeres Pilates – tréninget!

Az otthonod biztonságában és kényelmében tudsz velünk tornázni, heti 3 alkalommal: hetente 2x 2 db teljes értékű Pilates órát hozok Neked, bemelegítéssel, Pilates gyakorlatsorral és óravégi nyújtással együtt. Hetente egyszer pedig egy Triplex® Mobility és törzsstabilizáló edzésprogramot készítek 20 – 30 percben, hogy felfrissülhess!

A tornákat bármikor meg tudod csinálni, felvételről leszek Veled, így teljesen szabad vagy, akkor tornázol, amikor a Te napirendedben megoldható!

Eszközigénye: 2 db kb. 1 kg – os kézisúlyzóra, 1 db miniband-re és soft ball-ra lesz szükség, esetleg gumiszalagra,  SMR hengerre, fit – ball labdára, ám egyik eszköz sem „kötelező”, nyugodtan dolgozhatsz nélkülük is. Szőnyegre természetesen szükség lesz, és törülközőre, vagy párnára, ha a térdeléseket jobban szereted komfortosabb, puhább felületen végezni, a nyakadat pedig kényelmesen elhelyezni.

Nagyon fog hiányozni, hogy nem látlak Téged, ám bízom benne, hogy nagy odafigyeléssel tornázunk majd mindannyian. Igyekszem a lehető legtöbb információt megadni a közös munka során, hogy biztonságosan tudj dolgozni Te is az otthonodban! Mindig hallgass a tested jelzéseire, és figyelj rám is, mondom neked a könnyebb alternatívákat! Annyit végezz a gyakorlatokból, amennyi jólesik. A FOKOZATOSSÁG ELVE mindenek felett!

A tornát saját felelősséggel végzed.

Bármilyen kérdés felmerül, írj majd bátran!

Vágjunk akkor bele!

Velem tartasz?

A “Pilates 23 Horváth Grétával” nevű csoport 2022. május 9 – június 13. között vár szeretettel!

A 23. számot viselő csoporthoz 2022. május 1 – május 12.  között tudsz  csatlakozni! Figyeld a friss információkat itt és a facebookon!

A bő4 hetes, 8 db Pilates óra és 4 db Triplex Mobility edzést tartalmazó 23. ciklus díja: 9. 000 Ft.

Az edzések a cikluszárás után még 2 hónapig elérhetőek. A zárt csoportban felteheted a kérdéseid, kérhetsz gyakorlatokat, jelezheted az eszközigényeid, kívánságaid:)!

 

 

Jelentkezz most

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat