2024. július 6 – án szombaton, immáron harmadszorra vettünk részt a Mátra Bike Challenge országúti kerékpáros hegyi maratonon.

A rajt Parádról indult, a közép (Galya “4x” ) – és a hosszú távos versenyzők (“Galya 6x”) egyszerre vágtak neki a Mátra legszebb és leghosszabb emelkedőinek.

Galyatetői céllal másztunk Parád, Szuha, Mátrakeresztes és a Gyöngyös – pataki elágazó felől.

Az ASE Kerékpárt ismét ketten képviseltük.

A középtávon bő 100 km  – t és 2400 méter szintemelkedést küzdöttünk le.

Abszolút női és férfi győztesek lettünk!

Középtáv, abszolút férfi dobogó: Petró Károly, 1. hely

20240706_161014

Középtáv,  abszolút női dobogó: Horváth Gréta 1. hely

IMG-1d8a36e3acea4704feeafe1117b6d211-V

A magam nevében csak annyit mondhatok, hogy az eddigi legnehezebb MBC versenyem volt ez… megküzdöttem keményen érte. Nyilván az én felkészülésem nem volt a teljes, ám az azért fájt, hogy időben ennyit romlottam.

Nagyon sokat köszönhetek a verseny szervezőjének, Csuhai Sándornak, aki a szuhai szakaszon segített abban, hogy ne féljek, ne legyek stresszes, vajon mi jár az erdőben:).

Külön extra köszönet jár szintén neki, amiért idén masszázs – szolgáltatással fejlesztette az eseményt!

Extra- extra köszönet Pintér Árpádnak, a Buda Vital Egészségcentrum masszőrének, aki segített, hogy be tudjam fejezni a versenyt! Hálás vagyok.

Köszönöm a gyógytornászomnak, Andrási Zsanettnek (Physiomaximum), hogy felkészítette a térdem, a lábam erre az eseményre. Hálás vagyok.

Ajánlom ezt a győzelmünket jó barátunknak, sporttársunknak, Antal Attila “Ave” – nak, akit a mára virradó éjjel elveszítettünk. Döbbenetünk, fájdalmunk össze nem mérhető azzal, amit a családja érezhet. Velük érzünk. Ave, mindig velünk maradsz!!!