2022. november 5 – én, szombaton újra megrendezésre került a Piros 85. Ezúttal 3 távon lehetett indulni: klasszik 85 km, 1/2 Piros 85 és 5 fős váltók 85 km – n.

Az útvonal 3200 méter szintemelkedést tartalmazott a Budai – hegységben és a Pilisben. Csobánka – Dömös – Dobogókő – Pilisszántó – Nagykovácsi – János – hegy – Budaörs volt az útvonal gerince, 6 frissítőponttal és  19 ellenőrzőponttal.

Koncz Csaba szombat reggel egyéni indulóként állt rajthoz. Csillaghegyen 8 – kor 82 fő vágott neki ennek a kemény terepultrának. 7 fok, köd, szitáló eső.

Csaba a rajtban:):

Ez lesz az egyik kedvenc képem erről a versenyről, mert oldalt ott szurkolhattunk Csabának – és Hajnalné Filipich Adrienn – nek is!:)

Koncz Csaba 2022 Piros 85.3

71 fő érkezett sikeresen célba.

Csaba 12 óra 54 perc 37 másodperc út után érkezett meg este Budaörsre az abszolút 49. helyen (abszolút férfi 41. hely).

Koncz Csaba 2022 Piros 85.2

Csodás helyeken vezetett az út, és nagyrészt az időjárás is a kellemesebb arcát mutatta – napközben. Sötétedés után azonban az eső erősen rákezdett és a kihívás magasabb szintre emelkedett. Sár, hideg és szakadó eső nehezítette az előre haladást!

Ezen az útvonalon Csaba először futott, és nagyszerű időeredménnyel, a vártnál bő 30 – 60 perccel volt gyorsabb!

Nagyon – nagyon örültem ennek, óriási teljesítmény ez!

Csaba, nagyon büszke vagyok rád! Sikerült!:) Minden tekintetben: jó tempóval, jó idővel, problémákat megoldva, jól kezelve!

Jó élményekkel és sikerekkel zártad a szezont és micsoda éve lesz várhatóan 2023 is!:)

Jó egészséget kívánok neked és nagyon – nagyon köszönöm 2022 – t és a közös munkát veled! Nagyon élvezem!