Beszámoló az elmúlt hetek eseményeiről az ASE-ban:

2022. április 10. XXX. Stop Cukrászda Időfutam:

Az AKESZ – sorozat következő állomása. A Tahi időfutam után mindketten kisebb – nagyobb megfázással küzdöttünk, így ez a verseny teljes mértékben állapotfelmérést jelentett csupán, óvatos edzőverseny volt. A hőmérséklet már egészen tavaszias volt, ellenben a szél nem volt a barátunk, gyakorlatilag versenyzés helyett a kerékpáron maradás lett önmagában a cél.

Petró Károly: Master 4. hely

Horváth Gréta: WMaster 4. hely

2022. április 23. Előzd meg a Fogaskerekűt!

Váratlan meglepetés az idei versenyprogramban! Egy utca a XII. kerületben, ami edzésen mindig megfutamodást jelentett. Ám most, amikor tudtam, hogy a szervezők biztosítják az autómentes útvonalat, most sikerült. Hála a szlovéniai edzőtábornak, és a motiváció-forrásoknak: tanítványomnak, Sasvári Dánielnek, aki szintén versenyben volt, és korábbi tanítványaimnak: Lippai Marcellnek és Szabó Bálint Soltnak, akik szintén a mezőnyben voltak. Köszönet a buzdításért Petró Károlynak!

Horváth Gréta: 18 év feletti nők és abszolút női kategória: 1. hely

20220423_122023(0)

2022. április 24. XII. Péti Nagydíj

Időfutam ismét, AKESZ – verseny és még mindig nagy kérdés, magunk mögött-e a megfázás. Még az újrakezdés fázisában. Ismét brutál erős szélben. Küzdelem volt, bátorság kérdése is részben.

Petró Károly: Master 4. hely

Horváth Gréta: WMaster 3. hely

20220424_132929