2022. május 2 – án pont került az “i”-re: egy hosszú, több hónapos folyamat eredményeképpen sikerült sikeres vizsgát tenni és UCI Level 2-es Road edzőképesítést szerezni.

Először szeretnék köszönetet mondani Fülöp Tibornak, aki bátorított, támogatott ebben a folyamatban!

Az ügyintézésben Tam Csillának!

A történet még 2021-ben indult, amikor az Európai Kerékpáros Szövetség (UEC) és a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI), annak edzőközpontja (WCC) és a Portugál Kerékpáros Szövetség pályázatot hirdetett “Anadia2022” néven.

A pályáztatás 2 lépcsős volt: először egy magyar, majd egy angol nyelvű pályáztatáson kellett eredményesen szerepelni. A harmadik lépcső az UCI Level I. online képzés sikeres teljesítése WADA modullal kiegészítve.

A 4. lépcső a portugáliai képzés volt április 26 – május 3. között Sangalhos-ban.

Köszönettel tartozom a sok segítségért és támogatásért a magyar edzőkollégáknak és friss UCI Level 2 Road edzőknek: Nagy Zsoltnak és Csielka Márknak! Sokat tanultam tőlük!

20220428_142259

A gyakorlati órákat itt végeztük fantasztikus junior és U23-as versenyzőkkel Észtországból, Izlandból, Izraelből, Ciprusról, Litvániából, Bulgáriából és Észak-Macedóniából:

20220427_144414

A vezető edzőnk az angol Chester Hill, szemináriumi – gyakorlati oktatónk a francia Jean-Jacques Henry volt ( a képen balról az 1. és a 3. úr):

(a hölgy a portugál Ana Rita Vigário, a jobb oldalon a hotel tulajdonosa)

20220430_150129

A végeredmény:

20220505_092440

Őszintén írom: nekem ez nem volt könnyű. Küzdés volt a javából!

Köszönettel tartozom észt kollégámnak, Caspar Austa-nak, akivel közösen vezettük le a gyakorlati vizsgánkat! Sosem fogom elfelejteni a “rain jacket” projectet!:)

Ahogyan azt sem, ahogy Martins Trautmanis lelkesedett a Triplex Mobilityért, amit a riderseknek vezethettem egy komoly Wahoo tesztelés után! Almásy Csillának köszönet érte, hogy otthon érezhettem magam!

Köszönöm a tanítványaimnak, hogy támogattak, és megvártak, és szépen dolgoznak egyedül is a free héten:)!

Köszönöm szépen a Magyar Kerékpáros Szövetségnek! Hálával és tisztelettel fogok gondolni mindig erre a lehetőségre és igyekszem a tudásom legjavát adni, és tenni a magyar kerékpársportért, a magyar kerékpáros versenyzőkért!