2022. május 6 – án, pénteken egy sikeres vizsgával zárult le egy bő 4 hónapos képzés az életemben, ami párhuzamosan futott az “Anadia2022” programmal, azaz a kerékpáros edzőképzéssel.

Magyarországon a Synlab nemzetközi laboratórium egyedülálló képzést indított 2022. február végén: sportlabordiagnosztikai témában dietetikusok, sportszakemberek, edzők számára nyílt lehetőség egy kiemelten fontos témakörről új ismereteket és kutatási eredményeket megismerni.

A képzésen való részvételt a Magyar Kerékpáros Szövetség támogatásával, ajánlásával volt lehetőségem elvégezni. Ezúton is köszönöm ezt a különleges lehetőséget! Fantasztikus, inspiráló 4 hónap volt!

A képzés jelenléti és online oktatási formában történt. Nagyon élveztem, hogy újra beülhettem az iskolapadba! Minden szerda délután nagyon izgatottan mentem a Magyar Sport Házába, s bár esténként kissé szédelegve léptem ki a kapun a rengeteg információ hallatán, mégis úgy érzetem, tényleg valami kivételes és különleges eseménysorozatnak vagyok a részese.

Az oktatói gárda önmagért beszél: Dr. Csernák Zsolt, prof.dr. Martos Éva, Dr. Tiszeker Ágnes, Dr. Pintér Erzsébet, Dr. Komka Zsolt – a teljesség igénye nélkül, tisztelettel és elnézést kérve, hogy a felsorolás nem teljes.

A teljes eseménysorozat házigazdája és koordinátora Szász Máté biológus volt, a Synlab Sportdiagnosztika szakmai igazgatója. Az előadások túlnyomó többségét ő tartotta – és ez nekem már önmagában felért egy csodával!:)

Máté előadásait volt szerencsém hallgatni már a Magyar Edzők Társaságánál és a Schuth Gábor Sportanalitika Klubjában is.

Hihetetlen nagy tudású szakember fantasztikus előadásmóddal, egyszerűen egy zseni:)!

Hálásan köszönöm ezt a tényleg egyedülálló és nagyon – nagyon magas színvonalú képzést a Synlab-nak!