Nyugodt márciusnak néztünk elébe Adrienn – nel. Készülés az UB – ra, 50 km – es versenyre…aztán az Élet felülírta az eseménytelenséget!

Nézzük csak:

2023. március 26. VII. Polythlon Dunaparti félmaraton: 01:57: 11 . Soltész Árpád segítővel! Hálás köszönet neki érte!

2023. március 14. Fedettpályás verseny – BOK Csarnok: 800 m: 03: 24, 8

Ez utóbbi egy nagyon különleges esemény és merőben új dolog Adrienn életében: a Magyar Atlétikai Szövetség Fogyatékos Sportolók Felnőtt Atlétikai Versenye!

2 éve zajlik Adrienn klasszifikációja a Magyar Paralimpiai Bizottság által szervezett eseményekre. A látássérültek T13 – as kategóriájába került be, ami azt jelenti, hogy homlokegyenest más versenytávokat jelentő versenyeken állhat rajthoz pl. 800 és 1500 méteren.

Merőben más felkészülést feltételez egy ilyen sprint táv, mint Adrienn szeretett ultratávú megmérettetései.

Megpróbálunk egy köztes megoldást találni, hogy mindkettő meglehessen. Adriennt nem hagyja nyugodni ez sem, szeretné ezt a lehetőséget megragadni, és próbára tenni magát.

Így van gyorsító sprintedzése  és hosszú alapozó futása is…megpróbáljuk, mindenképpen megpróbáljuk!:)

Az első fedettpályás futása volt ez a BOK Csarnokban. Mivel más nem indult a kategóriájában, így az 1. helyre állhatott fel, ám bízik benne, hogy mindez versenytársak mellett is sikerülhet majd a jövőben!

Hajnalné Adrienn 2023 március

Új kihívás, új feladat ez!

Adrienn, nagyon szurkolok, hogy sikerülhessen és sok különleges élményben és sikerben lehessen részed para sportolóként is!

Izgalmas, mert engem is új kihívások elé állítasz!:) Vállalom!

Büszke vagyok rád, csak így tovább!