Újabb versenyhétvégén vagyunk túl az ASE csapatával, íme a beszámolónk:

2023. április 15 – én, szombaton a menetrendszerűen közlekedő 9:46 – os Fogaskerekűvel egyszerre rajtoltunk el a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. szervezésben az “Előzd meg a fogaskerekűt!” elnevezésű versenyen a XII. kerületi Diós Árok alján.

A táv 4 km, a szintemelkedés pedig 325 méter! Tulajdonképpen egy sprint mezőnyverseny:).

Petró Károly a 18 év feletti felnőtt férfi kategóriában a 9. helyen ért célba, először mérettette meg magát ezen a versenyen.

Jómagam címvédőként másodszor vettem részt ezen az eseményen és a tavasz egyik célversenyeként jelöltem meg a versenynaptáramban.

Sikerült 66 másodpercet javítani a tavalyi időmön, így büszkén lettem ezüstérmes a nálam 21 évvel fiatalabb Czéczei Flóra 1. helyezett után.

A 18 év feletti női dobogó (3. helyen Farkasné Balázs Beáta):

20230415_122845

Az abszolút női dobogó: (mindkétszer a 2. helyen):

20230415_124637

Vasárnap, április 16 – án a XXXI. Stop – Cukrászda időfutamon versenyeztünk. Az egyenkénti indítású időfutam a megszokott pályán, 1 fordítóval Tarján – Bajna között került megrendezésre.

25 km, 374 m szint. Viszonylag nyugodtabb forgalom mellett, eső nélkül sikerült versenyezni.

Az előző napi kemény maximális terhelés nálam totálisan visszaütött, teljes erőtlenség, mind fejben, mind izomzatilag. Így egy kifejezetten rossz élménnyel és rossz időeredménnyel a WMaster kategória 5. helyén zártam. Az 1. helyezett, Katonáné Simon Veronika az én szememben űridőt ment, ez egy másik szint: elképesztő, minden elismerésem!

Petró Károly a Master kategória 4. helyén végzett, mindösszesen 51 századmásodperccel maradt le a dobogóról!!! OH!!!!

Jöhet a jól megérdemelt REGENERÁCIÓ!:)

Innen folytatjuk, reméljük, megújult erővel, mind testben, mind lélekben!